Brugseni giver over 5 millioner kroner mere tilbage til medlemmerne

Hos Brugseni har vi nytænkt vores medlemsprogram og er stolte over at kunne præsentere 3% ”Divi Plussi” som erstatning for 2% ”Dividende”. Med vores nye medlemsprogram får vores medlemmer mange nye fordele ud over konkurrencedygtige priser og kampagner i tilbudsaviserne.

Divi Plussi betyder helt enkelt, at du optjener 3% på de fleste varer, du køber i alle Brugsenis butikker, hver gang du scanner medlemskortet eller den kommende nye Brugseni app ved et varekøb.

Pengene bliver sparet op på en medlemskonto, som man frit kan bruge af til nye varekøb. Man bestemmer selv, hvornår man vil bruge pengene på nye varekøb – om man vil spare dem op til januar eller bruge dem med det samme.

Med 1% ekstra giver vi over 5 millioner kroner mere tilbage til medlemmerne

For at hjælpe alle medlemmer ekstra godt på vej, har vi siden starten af januar givet alle 1% ekstra oven i de 2% de fik forvejen. Det beløber sig samlet til over 5 millioner kroner ekstra i 2018, som Brugseni giver tilbage til medlemmerne. Vi giver dermed 50% mere tilbage til medlemmerne end tidligere.

– Hos Kalaallit Nunaanni Brugseni sætter vi stor pris på vores medlemmer. Det er vigtigt for os at vi kan give dem så gode vilkår som muligt. Med Divi Plussi og den nye Brugseni app ønsker vi at give vores medlemmer en endnu bedre oplevelse når de handler i Brugseni, udtaler direktør Susanne Christensen.

Hos Brugseni forsøger vi at være nytænkende og innovative, så vi kan give vores medlemmer de bedst mulige fordele. Vi er glade og stolte over vores nye medlemsprogram, og vi vil konstant forsøge at forbedre mulighederne og vilkårene for vores medlemmer.

Vores nye app vil på sigt give rigtig mange nye muligheder for vores medlemmer. 2018 bliver et år med mange nye tiltag i Brugseni.

Læs mere om app’en på www.brugseni.gl/app.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
T: +299 36 35 00 
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2021 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik

Følg Brugseni