Brugsenip Ilaasortaasa Sinniisai (BIS) gør en forskel!

Sundhed

”Vi vil øge sunde varer i vores butikker og være en
aktiv spiller i arbejdet med folkesundhed i Grønland”

BIS’erne hjælper til, at der bliver lavet sunde aktiviteter og events for alle Brugsenis kunder, så vi kan fremme sunde vaner og afhjælpe folkesundhedsproblemer.

Miljø og klima

”Vi vil sikre, at vores forretning påvirker miljøet negativt, så lidt som muligt.”

BIS’erne er med til at animere lokalbefolkningen til at gøre noget godt for miljøet lokalt. Hvis vi kan udnytte vores potentiale for at gøre en forskel, kan vi være med til at Grønland bliver et mere bæredygtigt land – både miljømæssigt og socialt.

Uddannelse

”Vi vil være et kraftcenter for læring og opkvalificering samt udvikling af ledere”

BIS’erne står klar til sikre en god dialog med byens folkeskoler, og de hjælper butikken til at kunne levere de bedste løsninger med lokalt ansvar. Hos Brugseni ønsker vi at skabe bro mellem folkeskolen og erhvervslivet. Med BIS’ernes lokale engagement i samarbejde med vores ansatte i byen vil der kunne skabes sikre og gode uddannelses- og karrieremuligheder for byens unge. 

Lokale Partnerskaber

”Vi vil sikre vores positive samfundsindflydelse gennem strategiske partnerskaber.”

BIS’erne er vores lokale kontakter til det øvrige erhvervsliv i lokalbyerne. Det er vigtigt for vores virksomhed, at vi kan skabe gode relationer på tværs af det lokale erhvervs- og foreningsliv. Som BIS-medlem håber vi, at du vil bruge dit netværk til at Brugseni kan skabe glæde og aktivitet i din by. Sammen kommer vi bare længere!

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni