Vores vision og mission

Vores vision og mission

Siden 1991 har vi været med til at præge dagsordenen for landets detailhandel og forsyning. Vi har en stolt historie, der fortæller om hvordan en 100% grønlandsejet virksomhed har formået at gå forrest og skabe vækst samt gode arbejdspladser til en stor del af landets befolkning.

Mission

Vi ønsker at sikre medlemmerne varer alle har råd til.

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere, som gennem kompetenceudvikling vil levere den bedste service og indkøbsoplevelse for vores kunder.

Vi bidrager til at udvikle samfundet på områder, hvor vi kan gøre en forskel, gennem aktiviteter og involvering af medarbejdere og medlemmer.

Vi skal skabe det nødvendige økonomiske grundlag for at investere i udviklingen af nye koncepter, butikker og skabe en hverdag for medarbejderne, hvor nytænkning er en naturlig del af arbejdet.

Vi er en virksomhed, som forpligtiger sig til strategisk at arbejde med samfundsansvar, herunder grønlandske fødevarer, miljø, sundhed og uddannelse.

Vision

”Sammen tør vi gå nye veje og udvikle vores land”

Som virksomhed føler vi, det er vigtigt at være på forkant med udviklingen i vores fælles land. Vi er ikke bange for at gå nye veje og skabe nye muligheder for vores medlemmer i tiden fremover.

Vi tør gå de veje, vi mener vil kunne styrke Grønland. Som virksomhed føler vi, at vi har et ansvar for at gøre en forskel. Denne vision skal ske i samarbejde med vores kunder og medlemmer, så vi alle kan få medindflydelse og se Grønland udvikle sig.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni