Tidligere
Næste

Brugseni i Grønland

Kalaallit Nunaanni Brugseni er en af Grønlands største detailkæder.
Grundværdierne vi arbejder ud fra, er fastlagt af vores medlemmer.
Vi udviser respekt for de grønlandske grundværdier, når vi som virksomhed udfolder os i den smukke grønlandske natur.
Vores værdigrundlag er bygget på et fundament af indflydelse, troværdighed og omtanke.

Brugseni – 100% ejet af det grønlandske folk

Vi har en helt særlig tilknytning til Grønland. I 1991 slog flere lokale foreninger sig sammen om at skabe Kalaallit Nunaanni Brugseni, én fælles brugsforening, der skulle sikre Grønland de bedste varer til de mest attraktive priser med fordelagtige medlemsvilkår.

Der er sket meget de sidste 30 år, men vores stolthed over at være 100% ejet af det grønlandske folk har ikke ændret sig. Vi er samlingspunktet for flere tusinde mennesker dagligt, og hver dag sikrer vi, at vores kunder har gode lokale indkøbsmuligheder.

Vores tilhørsforhold til Grønland betyder, at vi føler et kæmpe ansvar for at hjælpe landet mod en bedre fremtid. Vi skal være med til at sikre, at vores virksomhed stiller landet bedre i forhold til udvikling, bæredygtighed og strategiske partnerskaber på tværs af det grønlandske erhvervsliv.

Vores øverste bestyrelse består af demokratisk valgte medlemsrepræsentanter fra vores lokalkredse samt professionelt ansatte, som skal sikre og varetage virksomhedens virke i Grønland.

Brugsenip Ilaasortaasa Sinniisai (BIS) fungerer som vores lokale medlemsrepræsentanter, der vælges demokratiske blandt de enkelte medlemmer i byerne. Det er BIS’ernes ansvar at sikre, at medlemmernes lokale behov bliver tilgodeset samt at skabe et livligt lokalmiljø med Brugseni i centrum.

Vi er en af Grønlands største detailkæder, og vi er til stede i 8 byer og har i alt 17 butikker. Vi har ca. 600 medarbejdere, og vi har flere tusinde mennesker igennem vores butikker dagligt. Vores virksomhed bygger på de erfaringer, vi har gjort os gennem årtier. Vi ønsker at gøre en forskel for vores medlemmer, kunder, medarbejdere og landet som helhed. Vi mener, at alt dette skal gøres med mennesket i centrum, for at sikre vores virksomhed langt ind i fremtiden.

Vil du være med på rejsen, så kan du stille op til dit lokale BIS-valg eller blive en del af bestyrelsen, når dette valg afholdes senere. Du kan være med til at sætte dagsordenen for detailhandelen i Grønland mange år frem!

En Demokratisk Medlemsorganisation

Det var medlemmerne i de enkelte byers Brugsforeninger, som i 1991 sluttede sig sammen til én fælles forening – Kalaallit Nunaanni Brugseni.

Vores medlemmer er grunden til at vi nu har 17 butikker fordelt langs sydvestkysten fra Nanortalik i syd til Ilulissat i nord.

Medlemmerne i Brugseni har medindflydelse på vores virksomhedsudvikling, da vi er en demokratiske medlemsorganisation. Som medlemsorganisation består Brugseni af 40 folkevalgte- og 8 personalevalgte repræsentanter.

Har du lyst til at være medlem hos os, kan du henvende dig i din lokale Brugseni. Når du har gjort det, kan du få del i alle de gode medlemsfordele og være med til at præge udviklingen af Brugseni i Grønland.

For opnåelse af valg til Brugsenis lokalbestyrelse skal følgende kriterier være opfyldt:

  • Du skal være medlem
  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have fast bopæl i lokalkredsen
  • Du skal medbringe et bevis på at du ingen forfalden gæld har til det offentlige på over 100.000 kroner

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni