Download vores nye app

Brug den nye Brugseni app som dit nye digitale medlemskort, hver gang du handler. Download den og få del i de mange fordele.

Se hvordan du logger ind

Hvis du allerede er medlem af Brugseni, kan du logge ind ved at følge instrukserne på denne side. Hvis ikke du er medlem kan du kontakte din lokale Brugseni og blive oprettet.

Sådan gør du ...

1. Find dit medlemskort frem.

2. Åbn Brugseni app’en.

3. Find medlemsnummeret på forsiden af kortet og indtast det i feltet Medlemsnummer.

4. Find de sidste 6 cifre under stregkoden på bagsiden af kortet og indtast dem i feltet Adgangskode.

5. Tjek dine personlige oplysninger i Profil og ret dem, hvis de ikke er korrekte.

Få lækre opskrifter direkte i app'en

Du kan finde god madinspiration og tips og tricks til køkkenet, i feed’et på forsiden. Brug forsiden til at få de nyeste opskrifter og gode madtips.

Se din Divi Plussi med det samme

Divi Plussi giver dig nu mulighed for at bruge dine opsparede penge med det samme. App’en giver dig en nem mulighed for at holde styr på, hvor meget du har optjent og har til rådighed.

Hvis du vælger at bruge dit medlemskort, kan du spørge til din konto ved kassen og benytte pengene ved at bruge dit medlemskort.

Din Divi Plussi ruller ind

Lige så snart du har handlet, kan du se din Divi Plussi komme ind på din konto.

Lav en indkøbsliste direkte i app’en

Med Brugseni app’en kan du nemt lave en indkøbsliste med de varer, du står og mangler. Når du skal ud at handle, har du altid listen lige ved hånden.

Tilføj de varer du har brug for, og tjek dem af på listen, når de bliver lagt i kurven. Når du tilføjer varer i listen, bliver de opdelt i varekategorier, så de er nemmere at finde i butikken.

Du har også mulighed for at dele din indkøbsliste med andre, så I sammen kan opdatere listen. Træk ned i indkøbslisten hver gang den skal opdateres.

Tilføj desuden medlemstilbud og lokale tilbud til indkøbslisten.

Betal nemt ved kassen

App’en gør det nemt at betale ved kassen uden at taget et kort op af lommen. Du kan lægge dit betalingskort direkte ind i app’en og scanne mobilen ved kassen. Du har dog stadig mulighed for at benytte dit medlemskort som du plejer.

Sådan gør du ...

1. Læg varerne på båndet.

2. Sig til kassemedarbejderen, at du vil bruge app’en.

3. Åben app’en, klik på I kassen og hold mobilen over den sorte boks (husk at have bluetooth tændt.)

4. Hvis du køber for mere end 200 kr. skal du også taste den PIN-kode du valgte, da du oprettede betalingskortet i app’en.

* Hvis ikke du har bluetooth på din mobil, kan du skanne QR-koden på kassen direkte med app’en.

Få de nyeste tilbud og medlemstilbud

I app’en vil du kunne finde alle de gode tilbud nemt og hurtigt. Alt du skal gøre er at klikke på boblen Ugens tilbud. Du kan se ugens tilbudsavis og alle de eksklusive medlemstilbud direkte i app’en.

Hav alle dine kvitteringer samlet på ét sted

Når du bruger app’en eller dit medlemskort ved betaling, vil din kvittering automatisk blive gemt i app’en. Du kan nemt og hurtigt finde den igen ved at klikke på Kvitteringer i menuen.

Nemt og overskueligt

Det er nemt og overskueligt at holde styr på madøkonomien, når du har alle kvitteringer samlet på ét sted. Alle dine kvitteringer vil blive gemt digitalt.   

Sproget er det samme som på din telefon

Hvis du sætter din mobil til at bruge grønlandsk som det foretrukne sprog, så vil app’en også være på grønlandsk. Dette skifter du i mobilens indstillinger og ikke i app’en.  

Det er ikke alle mobiler der har grønlandsk som sprogmulighed. Derfor må man i visse tilfælde nøjes med at bruge app’en på dansk. 

Har du nogle spørgsmål til app'en?

Hvis du har nogle spørgsmål til app’en, kan du læse vores FAQ i app’en, på vores hjemmeside eller kontakte medlemsservice på medlemsservicegl@knb.gl

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
M: info@knb.gl T: +299 36 35 00 
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2019 · Kalaallit Nunaanni Brugseni · Coop Danmark A/S

Følg Brugseni