Download vores app

Brug vores app som dit digitale medlemskort, hver gang du handler. Download den og få del i de mange fordele.

Se hvordan du logger ind

Hvis du allerede er medlem af Brugseni, kan du logge ind ved at følge instrukserne på denne side. Hvis ikke du er medlem kan du kontakte din lokale Brugseni og blive oprettet.

Sådan gør du ...

1. Find dit medlemskort frem.

2. Åbn Brugseni app’en.

3. Find medlemsnummeret på forsiden af kortet og indtast det i feltet Medlemsnummer.

4. Find de sidste 6 cifre under stregkoden på bagsiden af kortet og indtast dem i feltet Adgangskode.

5. Tjek dine personlige oplysninger i Profil og ret dem, hvis de ikke er korrekte.

Læs ugebladet Samvirke

Gennem vores app får du nem og gratis adgang til den nyeste udgave af ugebladet samvirke. Find inspiration til hverdagen og meget mere.

Gaver og værdikuponer

På forskellige tidspunkter får du mulighed for at optjene ekstra Divi Plussi på dine køb.

Følg med på forsiden i Brugseni app’en og se efter den blå gaveboble – Du ved aldrig, hvad der venter dig.

HUSK: Når du har fået en gave, skal du huske at aktivere den, så den bliver brugt på dit næste køb.

Klik på gaveboblen og læs teksten på værdikuponen i app’en, derefter aktiver den før det varekøb du ønsker.

Se din Divi Plussi med det samme

Du får 3% i Divi Plussi på næsten alle varer når du handler i Brugseni. Vores medlemsprogram giver dig mulighed for at bruge dine opsparede penge med det samme. Med app’en har du nemt mulighed for at holde styr på, hvor meget du har optjent og har til rådighed.

Hvis du vælger at bruge dit medlemskort, kan du spørge til din konto ved kassen og benytte pengene ved at bruge dit medlemskort.

Din Divi Plussi ruller ind

Lige så snart du har handlet, kan du se din Divi Plussi komme ind på din konto.

Digitale tilbudsaviser med integreret indkøbsliste

Med Brugseni app’en kan du nu nemt lave en indkøbsliste med de varer, du står og mangler. Når du skal ud at handle, har du altid listen lige ved hånden.

Tilføj også de varer du har brug for direkte fra den digitale tilbudsavis. Du skal blot åbne tilbudsavisen i app’en under Tilbud og trykke på de varer, du vil købe, så bliver tilbuddene automatisk føjet til din indkøbsliste. Tilføj desuden medlemstilbud og lokale tilbud til indkøbslisten.

Du kan nemt tjekke varerne af på listen, når du har lagt dem i kurven eller indkøbsvognen. Brug derfor indkøbslisten på din vej gennem butikken, så du husker alle varerne.

Du har også mulighed for at dele din indkøbsliste med en anden, så I sammen kan opdatere den samme liste. Træk ned i indkøbslisten, når den skal opdateres.

Du kan samtidig rette i varetekster og kategorier i indkøbslisten, så du med denne funktion har et effektivt værktøj til at planlægge og organisere dine indkøb.

Betalt nemt ved kassen –
Nu også med MobilPay

App’en gør det nemt at betale ved kassen uden at taget et kort op af lommen. Du kan lægge dit betalingskort direkte ind i app’en og scanne mobilen ved kassen. Du har også muligheden for at benytte MobilePay som betalingsmulighed når du lavet et køb.

Du vælger hvilke betalingsmulighed du ønsker at benytte efter du har scannet QR-koden ved kassen.

Sådan gør du ...

1. Læg varerne på båndet.

2. Sig til kassemedarbejderen, at du vil bruge app’en.

3. Åben app’en, klik på “Scan & betal” og scan QR-koden på terminalen

4. Vælg om du ønsker at betale med din Divi Plussi, MobilePay eller dit indlagte betalingskort

5. Hvis du køber for mere end 200 kr. og betaler med dit inlagte betalingskort, så skal du også taste den PIN-kode du valgte, da du oprettede betalingskortet i app’en.

* Hvis ikke du kan scanne QR-koden kan du tænde bluetooth og holde mobilen hen over terminalen.

Få de nyeste tilbud og medlemstilbud

I app’en vil du kunne finde alle de gode tilbud nemt og hurtigt. Alt du skal gøre er at klikke på boblen Ugens tilbud. Du kan se ugens tilbudsavis og alle de eksklusive medlemstilbud direkte i app’en.

Hav alle dine kvitteringer samlet på ét sted

Når du bruger app’en eller dit medlemskort ved betaling, vil din kvittering automatisk blive gemt i app’en. Du kan nemt og hurtigt finde den igen ved at klikke på Kvitteringer i menuen.

Nemt og overskueligt

Det er nemt og overskueligt at holde styr på madøkonomien, når du har alle kvitteringer samlet på ét sted. Alle dine kvitteringer vil blive gemt digitalt.   

Sproget er det samme som på din telefon

Hvis du sætter din mobil til at bruge grønlandsk som det foretrukne sprog, så vil app’en også være på grønlandsk. Dette skifter du i mobilens indstillinger og ikke i app’en.  

Det er ikke alle mobiler der har grønlandsk som sprogmulighed. Derfor må man i visse tilfælde nøjes med at bruge app’en på dansk. 

Har du nogle spørgsmål til app'en?

Hvis du har nogle spørgsmål til app’en, kan du læse vores FAQ i app’en, på vores hjemmeside eller kontakte medlemsservice.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni