Brugseni har opnået certificering som ”Great Place to Work”

Brugseni har i februar 2018 opnået certificering som ”Great Place to Work”. Det er første gang nogensinde at en virksomhed i Grønland har opnået denne certificering.

Brugseni har igennem en årrække foretaget medarbejdertilfredshedsundersøgelser blandt alle medarbejdere, og i de senere år har disse undersøgelser været faciliteret af Great Place to Work, Danmark. Undersøgelserne har været en hjælp til at måle arbejdsmiljøet og medarbejdernes arbejdsglæde, og efterfølgende er de blevet brugt til at planlægge forskellige indsatsområder ud fra. Efter en længerevarende certificeringsproces har dette arbejde ført til, at Brugseni nu må kalde sig ”Great Place to Work” som den første virksomhed i Grønland.

Direktør Susanne Christensen fortæller: ”Vi er meget stolte over vores nye certificering. Over en lang periode har vi arbejdet med en ledelses- og personalestrategi, der bygger på tillid, fællesskab, mod og stolthed. Det er derfor dejligt, at vi nu kan se frugten af vores hårde arbejde. Certificeringen bygger på alle vores medarbejderes individuelle vurdering af Brugseni, og det kunne vi ikke være mere stolte over. Som virksomhed ser vi vores medarbejdere som fundamentet for vores fortsatte succes, og vi sætter stor pris på dem og deres hårde arbejde.”

Gennem certificeringen ønsker Brugseni at skabe mere synlighed omkring de mange job- og uddannelsestilbud, som virksomheden stiller til rådighed. Med åbningen af Brugseni Ilulissat skabes der yderligere 50 nye arbejdspladser. Brugseni er en virksomhed med gode muligheder for en progressiv karriere inden for specifikke butiksfagområder og ledelse.

Om certificeringen

Certificeringen afgøres dels af medarbejdernes besvarelse af en spørgeskemaundersøgelse om deres arbejdsplads, og dels på baggrund af Great Place to Works evaluering af arbejdspladsens kultur beskrevet i en kulturprofil om arbejdspladsens politikker, praksisser og kultur.

Certificeringen kræver en minimumscore på 70% i en såkaldt Trust Index-undersøgelse, og 125 point ud af 250 mulige i Kulturprofil-evalueringen. Ved certificeringen kommer virksomheden automatisk i betragtning til Danmarks Bedste Arbejdspladser, hvis virksomheden lever op til kravene – samt ønsker at deltage.

Metoden bag certificeringen er udviklet af Great Place to Work i San Francisco, USA, og tilsvarende kåringer gennemføres i 55 lande på verdensplan. ”Ifølge Great Place to Works definition er en god arbejdsplads et sted, hvor man har tillid til de mennesker, man arbejder for, man er stolt af det arbejde, man udfører, og man føler fællesskab med sine kolleger.”

Adskillige års studier foretaget af grundlæggeren af Great Place to Work, Robert Levering, og hans samarbejdspartner, Milton Moskovitz, har vist, at fem dimensioner er afgørende for den gode arbejdsplads: Troværdighed, Respekt og Retfærdighed er tillidsskabende faktorer i forholdet mellem ledelse og medarbejder, og hertil kommer Stolthed og Fællesskab.

De fem dimensioner er kort beskrevet her:

  • Troværdighed opbygges på baggrund af ledelsens evne til at kommunikere samt gennem den ledelsesmæssige kompetence og integritet.
  • Respekt findes, hvis medarbejderne oplever opbakning, samarbejde og omsorg i ledelsens handlinger.
  • Retfærdighed omfatter rimelighed, upartiskhed og lighed på arbejdspladsen.
  • Stolthed skal forstås som den følelse medarbejderen har for sit job, det team eller den arbejdsgruppe, medarbejderen er en del af samt til arbejdspladsen mere generelt.
  • Den sidste dimension, Fællesskab, har at gøre med graden af imødekommenhed, dvs. det sammenhold og den venlighed, der præger atmosfæren på arbejdspladsen.

Læs mere på Great Place to Works hjemmeside: www.greatplacetowork.dk

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
M: info@knb.gl T: +299 36 35 00 
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2021 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik

Følg Brugseni