Organisation

100% ejet af det grønlandske folk

Vores øverste bestyrelse består af demokratisk valgte medlemsrepræsentanter fra vores lokalkredse samt professionelt ansatte, som skal sikre og varetage virksomhedens virke i Grønland.

Brugsenip Ilaasortaasa Sinniisai (BIS) fungerer som vores lokale medlemsrepræsentanter, der vælges demokratiske blandt de enkelte medlemmer i byerne. Det er BIS’ernes ansvar at sikre, at medlemmernes lokale behov bliver tilgodeset samt at skabe et livligt lokalmiljø med Brugseni i centrum.

Vi er en af Grønlands største detailkæder, og vi er til stede i 8 byer og har i alt 17 butikker. Vi har ca. 600 medarbejdere, og vi har flere tusinde mennesker igennem vores butikker dagligt. Vores virksomhed bygger på de erfaringer, vi har gjort os gennem årtier. Vi ønsker at gøre en forskel for vores medlemmer, kunder, medarbejdere og landet som helhed. Vi mener, at alt dette skal gøres med mennesket i centrum, for at sikre vores virksomhed langt ind i fremtiden.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni