Organisation

Som demokratisk medlemsorganisation er Kalaallit Nunaanni Brugseni 100% ejet af det grønlandske folk. 

Brugseni er blandt de største detailkæder i hele Grønland og har 17 butikker fordelt over store dele af landet.

Det er vigtigt for virksomheden, at medarbejdere, medlemmer og kunder bliver behandlet på en god og ordentlig måde. Fælleskab og ansvarlighed er nøglebegreber i den overordnede organisationsstrategi – ”Sammen tør vi gå nye veje og udvikle vores land”. Ledere, medarbejdere, medlemmer og kunder skal sammen arbejde mod en god fremtid for Grønland. Brugseni ved, at fremskridt bliver taget sammen og ikke hver for sig.    

Som virksomhed har Brugseni et stærkt samarbejde med lokale og danske leverandører, hvilke giver gode muligheder for at gå den ekstra mil for kunderne.

Brugseni er stolte over at kunne samle familien Grønland og give dem mulighed for at købe det de skal bruge, når de skal bruge det.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
T: +299 36 35 00 
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2021 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik

Følg Brugseni