Ny omsætningsrekord og store investeringer

Kalaallit Nunaanni Brugseni (KNB) fremlægger i regnskabsåret 2018 endnu et tilfredsstillende resultat. Omsætningen i 2018 nåede op på en ny omsætningsrekord, næsten 776 mio. kr., hvilket er en stigning i forhold til året før på godt og vel 16 mio. kr. Dog er det endelige resultat noget lavere end sidste år på grund af en række store investeringer.

Direktør Susanne Christensen beskriver resultatet sådan her: ”Regnskabsåret 2018 bød på mange nye og spændene projekter, hvilket kun har været mulige på baggrund af flere års gode resultater. Dette års resultat bærer derfor præg af de investeringer vi blandt andet har foretaget i forhold til en række nybyggerier, personaleboliger, åbningen af to nye butikker, forskellige renoveringer samt lanceringen af vores nye loyalitetsprogram. Det er første gang, at vi som virksomhed har valgt at investere i så store projekter inden for blot et enkelt regnskabsår!”

Ny butik i Nuuk og i Ilulissat

I 2018 blev det besluttet at KNB skulle overtage daværende “Butik Natalie” i bydelen Nuussuaq i hovedstaden Nuuk. Denne butik er efterfølgende blevet renoveret og genåbnet under navnet “Brugseni Natalie”. Overtagelsen blev gjort mulig i samarbejde med den daværende ejer, Svend Give Olesen, der i forbindelse med sin pension valgte at overdrage nøglerne til KNB. Dette betyder, at der nu er en Brugseni i alle de tre største bydele i Nuuk. 

“Grunden til at jeg valgte Brugseni som ny ejer, er at jeg føler mig sikker på at de bedst vil kunne servicere mine gode gamle og fremtidige kunder i den samme ånd vi startede Butik Natalie. Brugseni vil kunne yde kunderne god service og tilbyde et godt varesortiment. Jeg vil samtidig sige tusind tak til Butiks Natalies kunder, ansatte og samarbejdspartnere! Ligeledes vil jeg ønske Brugseni tillykke med butikken. Pas godt på den og dens kunder”, sagde Svend Give Olesen i en kommentar omkring salget.

Udover den nye Brugseni i Nuuk-området er KNB fortsat i gang med etableringen af den helt nye Brugseni Ilulissat. Dette projekt forløber helt efter tidsplanen og er ved at nå sin afslutning. Butikken forventes at være klar til åbning tirsdag den 30. april 2019. 

Året der gik

Den 17. maj 2018 modtog MIO årets pris på 100.000 kr. for deres flotte arbejde med børn og unge i Grønland. Dette skete ved et arrangement i overværelse af medarbejderne fra MIO, medarbejderne fra KNB samt landsbestyrelsesformanden, på daværende tidspunkt Ib Lennert Olsen.

2018 var også året hvor KNB stolt kunne præsentere det nye loyalitetsprogram – 3% Divi Plussi. Loyalitetsprogrammet blev påbegyndt den 4. juni 2018, men allerede fra 1. januar 2018 havde medlemmerne optjent 3% i Divi Plussi på deres medlemskonti. Den ene procent ekstra svarede til cirka 5,5 mio. kr., som KNB helt uforpligtende gav ekstra tilbage til medlemmerne.

Samtidig med at det nye loyalitetsprogram Divi Plussi blev igangsat, lancerede KNB også en helt ny digital løsning for medlemmerne via Brugseni app’en. Med denne app har KNB sat en helt ny standard for dagligvarehandel i Grønland, og alle medlemmer har fået en række digitale værktøjer, som kan bruges hver gang, de handler.

Ønsker man mere information om KNBs omfattende projekter fra regnskabsåret 2018, kan den fulde årsrapport åbnes som PDF nederst på denne side.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni