Brugseni fremlægger endnu et flot regnskab

Kalaallit Nunaanni Brugseni kommer i regnskabsåret 2017 endnu en gang ud med et flot resultat. Omsætningen i 2017 nåede op på 783 mio. kr., hvilket er en flot stigning i forhold til året før på cirka 39 mio. kr

Direktør Susanne Christensen beskriver resultatet sådan her: ”Hos Brugseni er vi stolte over, at vi endnu en gang kommer ud med et rekordregnskab. Vi er dybt taknemmelige for vores mange loyale medlemmer og kunder! Jeg er samtidig meget stolt af vores dygtige medarbejdere, som har haft ekstra travlt gennem året. Vi vil fortsat arbejde hårdt for at Brugseni skaber flere og endnu bedre resultater fremover til gavn for Grønland. Vi vil også gøre vores bedste for at kunne give vores medlemmer endnu mere tilbage i 2018.”

Ny vision og mission

2017 var også året, hvor Kalaallit Nunaanni Brugsenis landsbestyrelse fastlagde en ny vision og mission for virksomheden. Den nye vision lyder sådan her: ”Sammen tør vi gå nye veje og udvikle vores land”.

Landsbestyrelsesformand Ib Lennert Olsen fortæller følgende om behovet for den nye vision: ”Som virksomhed føler vi, det er vigtigt at være på forkant med udviklingen i vores fælles land. Vi er bestemt ikke bange for at gå nye veje og skabe nye muligheder for vores medlemmer i tiden fremover.”

Nye veje fremover

Med det flotte resultat for 2017 er vi gået ind i 2018 med store forventninger. Brugseni har flere projekter på tegnebrættet, som snart bliver offentliggjort.

Byggeriet i Ilulissat er i fuld gang, og vi glæder os til at åbne en ny, stor og flot butik her. Der er mange opgaver, der skal løses for at et projekt af den størrelse kan nå i mål.

Året der gik

Udover det flotte årsregnskab og den kommende butik i Illulissat er Brugseni stolt over at kunne bidrage til lokalsamfundene rundt omkring i Grønland.

I 2017 har vi haft et rigtig godt samarbejde med én af de dygtigste kokke i Grønland, Inunnguaq Hegelund, og skolerne i de byer, hvor vi har butikker. Inunnguaq Hegelund har rejst rundt og lavet forskellige madaktiviteter med de unge, for at sprede viden og interesse for mulighederne med de grønlandske råvarer.

Derudover har vi uddelt Årets pris 2017 på 100.000 kr. til Toku Oshima fra Qaanaaq. Toku gør en fantastisk indsats for børn og unge i Qaanaaq. Prisen er blevet brugt til en sommerlejr for børnene.

Årsrapport 2017

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni