Om Brugseni

100% ejet af det grønlandske folk

Vi har en helt særlig tilknytning til Grønland. I 1991 slog flere lokale foreninger sig sammen om at skabe Kalaallit Nunaanni Brugseni, én fælles brugsforening, der skulle sikre Grønland de bedste varer til de mest attraktive priser med fordelagtige medlemsvilkår.

Der er sket meget de sidste 30 år, men vores stolthed over at være 100% ejet af det grønlandske folk har ikke ændret sig. Vi er samlingspunktet for flere tusinde mennesker dagligt, og hver dag sikrer vi, at vores kunder har gode lokale indkøbsmuligheder.

Vores tilhørsforhold til Grønland betyder, at vi føler et kæmpe ansvar for at hjælpe landet mod en bedre fremtid. Vi skal være med til at sikre, at vores virksomhed stiller landet bedre i forhold til udvikling, bæredygtighed og strategiske partnerskaber på tværs af det grønlandske erhvervsliv.

Vores øverste bestyrelse består af demokratisk valgte medlemsrepræsentanter fra vores lokalkredse samt professionelt ansatte, som skal sikre og varetage virksomhedens virke i Grønland.

Brugsenip Ilaasortaasa Sinniisai (BIS) fungerer som vores lokale medlemsrepræsentanter, der vælges demokratiske blandt de enkelte medlemmer i byerne. Det er BIS’ernes ansvar at sikre, at medlemmernes lokale behov bliver tilgodeset samt at skabe et livligt lokalmiljø med Brugseni i centrum.

Vi er en af Grønlands største detailkæder, og vi er til stede i 8 byer og har i alt 18 butikker. Vi har ca. 600 medarbejdere, og vi har flere tusinde mennesker igennem vores butikker dagligt. Vores virksomhed bygger på de erfaringer, vi har gjort os gennem årtier. Vi ønsker at gøre en forskel for vores medlemmer, kunder, medarbejdere og landet som helhed. Vi mener, at alt dette skal gøres med mennesket i centrum, for at sikre vores virksomhed langt ind i fremtiden.

Vil du være med på rejsen, så kan du stille op til dit lokale BIS-valg eller blive en del af bestyrelsen, når dette valg afholdes senere. Du kan være med til at sætte dagsordenen for detailhandelen i Grønland mange år frem!

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni