Brugseni åbner endnu en butik i Nuuk

Kalaallit Nunaanni Brugseni overtager Butik Natalie og åbner en ny Brugseni i bydelen Nuussuaq.

Borgerne i bydelen Nuussuaq mellem Nuuk og Qinngorput får snart nye indkøbsmuligheder. Butik Natalie overtages af Kalaallit Nunaanni Brugseni fra 1. januar 2019, og i løbet af første halvår åbner butikken som en ny Brugseni. Butikken bliver dermed den tredje Brugseni i Nuuk-området ud over to mindre Brugseneeraq-butikker og Panduro Hobby i centrum.

En butik med en god og lang historie

Svend Give Olesen, som i starten af 1990’erne fik bygget Butik Natalie og efterfølgende drev den som selvstændig købmand, er glad for at butikken nu er solgt til Kalaallit Nunaanni Brugseni, samtidig med at han tænker tilbage på en god og lang historie.

– Efter mange gode år i Grønland og en meget spændende tid med at etablere og udvikle Butik Natalie, har det ikke været en nem beslutning at skulle ”give slip” på butikken. I de seneste år har Butik Natalie været bortforpagtet, fordi jeg var usikker på om jeg ønskede at fortsætte som aktiv købmand. I den tid der er gået, har jeg uddannet mig som sommelier og turistguide, og jeg har blandt andet også lært spansk. Nu føler jeg at tiden er inde til at beskæftige mig inden for disse områder, fortæller Svend Give Olesen.

– Grunden til at jeg valgte Brugseni som ny ejer, er at jeg føler mig sikker på at de bedst vil kunne servicere mine gode gamle og fremtidige kunder i den samme ånd vi startede Butik Natalie. Brugseni vil kunne yde kunderne god service og tilbyde et godt varesortiment. Jeg vil samtidig sige tusind tak til Butiks Natalies kunder, ansatte og samarbejdspartnere! Ligeledes vil jeg ønske Brugseni tillykke med butikken. Pas godt på den og dens kunder, siger Svend Give Olesen i en kommentar omkring salget.

En ny lokal Brugseni i Nuussuaq

Salgschef for Nuuk, Jes Nyborg, beskriver det nye projekt sådan her:

– Vi ser meget frem til at skabe flere lokale indkøbsmuligheder for borgerne i Nuussuaq, da vi allerede er stærkt repræsenteret i Nuuk og Qinngorput. Vi har igennem længere tid ledt efter et godt butiksområde, og da vi fik forhandlet en overtagelse af Butik Natalie på plads, slog vi til med det samme. Butikken kommer til at indeholde et fuldt og bredt sortiment af især fødevarer, med de samme kvalitetsprodukter og skarpe priser, som vi fører i vores øvrige butikker.

Ifølge direktør Susanne Christensen er åbningen af butikken med til at opfylde Kalaallit Nunaanni Brugsenis nye vision, som Landsbestyrelsen for butikskæden fastlagde i starten af 2018:

– Jeg er meget stolt over at vi snart har mulighed for at tilbyde gode, solide dagligvarebutikker i alle tre bydele i Nuuk-området. Den nye butik er sammen med den kommende butiksåbning i Ilulissat med til at opfylde vores nye vision: ”Sammen tør vi gå nye veje og udvikle vores land”. Og med de to kommende butiksåbninger i første halvdel af 2019, har vi endnu en gang bevist at vi ønsker at skabe udvikling flere steder i Grønland. Uden vores mange loyale medlemmer og flittige medarbejdere, ville dette aldrig have været muligt!

Behov for endnu flere medarbejdere

Den nye butik i Nuussuaq vil medføre et behov for flere dygtige medarbejdere. Butikken vil få sin egen uddeler, som får ansvaret for at udvikle butikken og de koncepter der føres.

– Vi er så småt gået i gang med rekrutteringsprocessen, fortæller salgschef for Nuuk, Jes Nyborg. Der bliver behov for endnu flere medarbejdere, som kommer til at drive butikkens forskellige fagområder. Den kommende uddeler vil få en rigtig spændende opgave med at sætte det rigtige hold af medarbejdere, og vi håber at mange af de nuværende medarbejdere i Butik Natalie er villige til at søge nye udfordringer hos Brugseni.

Med de nye butikker i Nuussuaq og i Ilulissat kommer Kalaallit Nunaanni Brugseni i 2019 til at drive i alt 17 forskellige butikker i 8 byer.

Billedtekst

Her ses Svend Give Olesen og Susanne Christensen, som trykker hånd efter at aftalen var blevet indgået.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni