Brugseni bygger ny butik i Nuukullak-området

Et nyt byggeprojekt i Nuuk, som Kalaallit Nunaanni Brugseni står bag i samarbejde med Nurepa ApS og The Element ApS, er netop blevet sat i gang. Projektet kommer til at omfatte en boligblok med en ny Brugseni-butik i stueetagen.

Det bliver endnu en milepæl i Kalaallit Nunaanni Brugsenis historie, når den grønlandske detailkæde i slutningen af 2021 åbner den syvende butik i Nuuk. Der er tale om en helt ny Brugseni-butik i et af de mest centrale områder af Nuuk, hvor der med tiden vil være en stor koncentration af boliger.

– Området omkring Nuukullak og Jagtvej/Kujallerpat er i rivende udvikling. Vi har i længere tid søgt efter en god butiksplacering i området, og da vi fik muligheden, slog vi straks til. Vi har derfor indgået aftale om etablering af en ca. 420 m2 stor Brugseni-butik i stueetagen af den kommende ejendom, fortæller direktør Susanne Christensen.

Den nye butik, som får navnet Brugseni Nuukullak, kommer til at beskæftige ca. 20 nye ansatte, hvilket betyder at det samlede antal medarbejdere i Kalaallit Nunaanni Brugseni til den tid vil nærme sig 600 i alt. Butikken vil komme til at have et velassorteret fødevareudvalg, tilbud og medlemsfordele på linje med Brugseni Natalie i bydelen Nuussuaq.

– Vi vil gerne takke vores samarbejdspartnere, Nurepa ApS og The Element ApS, for en rigtig god start på projektet. De er begge gået yderst professionelt til opgaven, og vi er glade for, at vi på den måde er med til at engagere lokale byggefirmaer i Nuuk. Der er lagt vægt på, at bygningen opføres på en effektiv måde, samtidig med at der anvendes en række miljøvenlige løsninger til belysning og opvarmning, fortæller vicedirektør Jes Nyborg.

Den nye bygning vil samtidig omfatte en række ejerlejligheder, hvoraf en del af disse lejligheder vil blive anvendt som personaleboliger for Kalaallit Nunaanni Brugseni.

– Vi glæder os til, at vi i slutningen af året kan byde vores kunder og medlemmer velkomne i den nye butik og samtidig gøre vores til, at dette område i Nuuk bliver udviklet yderligere og gjort mere attraktivt. Vi oplever, at der er stor opbakning, særligt blandt vores medlemmer, til at vi åbner flere nærbutikker med det vareudvalg og de tilbud og medlemsfordele, som Brugseni er kendt for.

Når der er flere detaljer om projektet, vil du løbende kunne følge det på Brugsenis hjemmeside og på udvalgte sociale medier.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni