Brugseni inviterer til borgermøde i Ilulissat

Den 18. september 2018 inviterer Kalaallit Nunaanni Brugseni til borgermøde i Ilulissat. Arrangementet vil forgå i kulturhusets eventsal. Formålet med borgermødet er at introducere Brugsenis nye butik og foreningsarbejde i byen, samtidig med at landsbestyrelsen og direktionen gerne vil møde alle de kommende kunder og medlemmer. 

”Det er rigtig vigtigt for os at møde borgerne og vores kommende kunder og medlemmer i Ilulissat. Vi vil gerne møde alle i øjenhøjde ved et hyggeligt arrangement, og samtidig fortælle om vores virksomhed, de nye muligheder og alt det spændende lokale foreningsarbejde, der ligger bag driften af en butik. Vi skal have etableret en god lokalbestyrelse i byen, der kan være med til at forme Brugseni Ilulissat, så butikken kan imødekomme byens behov,” udtaler direktør Susanne Christensen.

Det vil være en hyggelig aften med masser af godt humør, gaver og kaffemik. Der vil blive oprettet stande i eventsalen, hvor borgerne kan møde landsbestyrelsen og direktionen og få information om Brugsenis engagement og aktiviteter. Vi opfordrer alle, der kunne være interesserede i, hvad det vil betyde for Ilulissat at have en Brugseni, til at kigge forbi.

Brugseni ser meget frem til at blive en permanent del af byen, og vi håber på at kunne knytte gode relationer til vores fremtidige kunder og medlemmer. Vi er en virksomhed 100% ejet af den grønlandske befolkning, og det er vigtigt for os at lokalbefolkningen i de byer, vi er repræsenteret, bliver involveret i bestyrelsesarbejdet, så hver butik afspejler de lokale behov.

Tidsplan for aftenen:

Kl. 19:00-19:15: Velkomst og tale ved landsbestyrelsen.

Kl. 19:15-21:00: Mød landsbestyrelsen.

Vi ser frem til en hyggelig aften med højt humør og mange mennesker!

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni