Brugseni Natalie – ny nærbutik i bydelen Nuussuaq

Kalaallit Nunaanni Brugseni inviterer til åbningskaffemik for den nye nærbutik, Brugseni Natalie, tirsdag den 29. januar kl. 9.00.

Det bliver en stor dag når Brugseni tirsdag den 29. januar åbner en ny butik i bydelen Nuussuaq i Nuuk. Der er lagt op til en hel dag med gode åbningstilbud, kaffemik, “paggaa” og andre sjove aktiviteter.

Brugseni overtog Butik Natalie pr. 1. januar 2019 og har lige siden haft travlt med at renovere og modernisere salgslokaler og inventar, så nærbutikken kommer til at byde på de samme moderne faciliteter som de øvrige butikker.

“Hos Brugseni ser vi frem til at kunne præsentere en flot og nyrenoveret butik i Butik Natalies gamle lokaler. Vores kunder i Nuussuaq vil kunne se frem til en praktisk nærbutik med de samme gode priser, som i de øvrige Brugseni-butikker. Det er vigtigt for os at føre konceptet bag Butik Natalie videre, og derfor har vi valgt at bibeholde butikkens åbningstider og butiksnavnet, så butikken nu hedder ’Brugseni Natalie’. Vi glæder os til at kunne tilbyde gode lokale indkøbsmuligheder i alle 3 bydele i Nuuk-området, så det nu bliver endnu nemmere for alle at udnytte vores mange gode fordele,” fortæller direktør Susanne Christensen

Butikken får egen uddeler og bliver en butik på lige fod med Brugseni Nuuk og Brugseni Qinngorput. Den nye uddeler, Jørgen Hammond, er et kendt ansigt i Brugseni. Jørgen Hammond kommer fra en stilling som foodchef i Brugseni Nuuk, og han kan nu se frem til nye og spændene udfordringer i Nuussuaq. Den nye nærbutik vil kunne bistå bydelen Nuussuaq med det samme gode varesortiment og tilbud som resten af Brugsenis butikker.

 

Faktaboks om uddeler Jørgen Hammond:

Jørgen Hammond, der er født og opvokset i Uummannaq, har en lang karriere bag sig i Brugseni Nuuk. Han er 43 år gammel og har været ved Brugseni i mere end 10 år. I disse år har han haft følgende stillinger:

– 2 år som souschef i Brugseneeraq i Nuuk

– 2,5 år som filialleder i Brugseneeraq i Nuuk

– 6,5 år som foodchef i Brugseni Nuuk 

Derudover har han været konstitueret uddeler i Brugseni Qinngorput igennem det sidste halve år.

Jørgen Hammond er gift med Frederikke Hammond, som også igennem en årrække har været ansat i Brugseni Nuuk. Frederikke Hammond følger med til Brugseni Natalie som salgsleder.

Folk der kender Jørgen godt, beskriver ham som loyal, ærlig, fleksibel og altid med godt humør. Han er en dygtig personaleleder, som forstår sine medarbejdere, og han er god til at forstå og løse kundernes behov.

Jørgen Hammond og Frederikke Hammond

En butik med en god og lang historie

Svend Give Olesen, som i starten af 1990’erne fik bygget Butik Natalie og efterfølgende drev den som selvstændig købmand, er glad for at butikken nu er solgt til Kalaallit Nunaanni Brugseni, samtidig med at han tænker tilbage på en god og lang historie.

“Grunden til at jeg valgte Brugseni som ny ejer, er at jeg føler mig sikker på at de bedst vil kunne servicere mine gode gamle og fremtidige kunder i den samme ånd vi startede Butik Natalie. Brugseni vil kunne yde kunderne god service og tilbyde et godt varesortiment. Jeg vil samtidig sige tusind tak til Butiks Natalies kunder, ansatte og samarbejdspartnere! Ligeledes vil jeg ønske Brugseni tillykke med butikken. Pas godt på den og dens kunder,” udtaler Svend Give Olesen i en kommentar omkring salget.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni