Brugseni Panduro støtter de lokale kunstnere i Nuuk

Kimik er Grønlands Kunstnersammenslutning og er med til at fremme kreativitet gennem deres mange lokale tiltag. Brugseni og Panduro Nuuk har indgået et samarbejde med Kimik for at støtte foreningen ved hjælp af en konkurrence, hvor salget går 100% til KIMIKs arbejde.

Helt frem til Nationaldagen vil man kunne købe lodder i Panduro Nuuk, så man kan være med i lodtrækningen om flotte malerier doneret af KIMIK.

Formålet med lodtrækningen er at beløbet for lodderne skal gå 100% ubeskåret til KIMIK. Pengene vil blive brugt til yderligere at udvikle det grønlandske kunstnermiljø.

Kom ned i Panduro Nuuk og støt de lokale kunstnere ved at købe lodder til konkurrencen.

Hvert maleri har et nummer, og det er muligt at købe lodder, specifikt til det maleri man bedst kan lide. Der vil blive trukket en vinder blandt alle dem, der har valgt at købe lodder til et specifikt billede. Er der billeder tilovers efterfølgende, vil alle puljer blive slået sammen, og der vil blive trukket vindere til de resterende malerier.

Køb 1 lod for 30 kr. eller 4 lodder for 100 kr.

Vinderne vil blive trukket dagen efter Nationaldagen og vil blive annonceret på Facebook.

Brugseni er glad for at kunne være med til at gøre en forskel for de lokale kunstnere!

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni