Grønlandsk oksekød på julebordet

Kalaallit Nunaanni Brugseni har endnu en gang, i samarbejde med de grønlandske kvægavlere Sofus Frederiksen og Niels Lund, sikret grønlandsk kvalitetsoksekød til alle Brugsenis butikker.

Udskåret i samarbejde med Neqi A/S

I 2011 valgte Brugseni at investere i 13 nye Dexter kalve til de grønlandske kvægavlere Sofus Frederiksen og Niels Lunds flokke i Sydgrønland. Dette blev gjort med henblik på at tilbyde alle Brugsenis kunder godt lokalt produceret oksekød af god kvalitet.

I uge 43 i år blev 28 grønlandske kvæg slagtet hos Neqi A/S i Narsaq, og kødet blev hængt til modning indtil uge 45, hvor vores egne professionelle slagtere stod for selve udskæringen. Således er der nu lækkert grønlandsk oksekød i alle Brugsenis butikker klar til julehandelen.

Grønlandsk kvalitet

De sydgrønlandsk kvæg har haft helt optimale forhold i deres opvækst. Deres unikke levevilkår har givet kødet sin helt egen smag, grundet de vilde grønlandske urter kvæget har spist under græsningen.

”Vi er stolte over at kunne levere 100% grønlandskavlet oksekød til vores kunder, og vi sætter stor pris på det gode samarbejde med Sofus Frederiksen, Niels Lund og Neqi A/S.

Som virksomhed står vi inde for de produkter vi sælger, og vi stræber efter at gøre en forskel, især når det handler om lokale initiativer. Sofus Frederiksen og Niels Lunds lokale kvægavl er et godt eksempel på de tiltag vi ønsker at støtte. De formår at levere et grønlandsk kvalitetsprodukt, der giver et lækkert og lokalt alternativ i det grønlandske køkken.” udtaler direktør Susanne Christensen.

Grønlandsk oksekød i alle butikker

Det er første gang, at det grønlandske oksekød nu kan købes i alle de byer, Brugseni har butikker. Kødet er markeret med særlige labels, så det skiller sig ud fra andre grønlandske produkter.

Brugseni ønsker at gøre en ekstra indsats for at kunne tilbyde gode lokale råvarer. Sammen med lokale ildsjæle, kunder og medlemmer, ønsker Brugseni at gå nye veje for at udvikle mulighederne for handel i Grønland.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni