Kalaallit Nunaanni Brugsenis landsbestyrelsesformand fratræder

Landsbestyrelsesformanden for Kalaallit Nunaanni Brugseni, Ib Lennert Olsen, er blevet nødsaget til at træde tilbage som formand, da familien har taget en endelig beslutning om at flytte til en anden by i Grønland. Dette betyder desværre at han ikke længere kan fortsætte med det gode arbejde han har ydet i landsbestyrelsen for Brugseni i de sidste mange år.

Næstformand Karla Egede Bisgaard fra Narsaq er blevet konstitueret som landsbestyrelsesformand, og 2. næstformand Aalipaaraq Kreutzmann fra Maniitsoq er blevet konstitueret som næstformand, indtil en ny landsbestyrelsesformand og nye næstformænd er blevet valgt ved en ekstraordinær generalforsamling.

Ib har været med i Brugseni Nanortaliks lokalbestyrelse siden 2009, og han blev valgt ind som formand for landsbestyrelsen første gang i 2012. Han har de sidste år, både som næstformand og som formand, været med i meget af det arbejde, der har været med til at forme vores virksomhed.

”Ib er en fantastisk karismatisk og kompetent person, som i den grad har været med til at løfte vores virksomhed. Ib har altid taget opgaverne og ansvaret meget alvorligt og formår med gode lederevner at skabe et godt engagement hos sine kolleger i både lokal- og landsbestyrelserne. Vi er meget glade for alt det Ib har gjort for Brugseni, og vi håber at han vil stille op igen i sin nye hjemby, når der i 2020 skal være valg,” udtaler direktør Susanne Christensen.

Som formand for landsbestyrelsen har Ib på mange punkter været Brugsenis ansigt udadtil og har samtidig været med til at borgerne i Nanortalik har nydt godt af forskellige lokale arrangementer.

”Det er meget vigtigt, at vi som virksomhed har kontakt og føling med, hvad der forgår i de lokalsamfund, vi er en del af. Vores lokalbestyrelser og vores landsbestyrelse er vigtige for at vi kan yde vores bedste i alle de byer, hvor vi er repræsenteret. Jeg vil gerne sige tak til Ib for hans gode og trofaste arbejde gennem årene!” fortsætter direktør Susanne Christensen.

Kalaallit Nunaani Brugseni vil gerne sige tak til Ib Lennert Olsens for hans store arbejde i lokalbestyrelsen i Nanortalik og som næstformand og formand for landsbestyrelsen.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni