Årets pris på 100.000 kr. er i år gået til MIO

Kalaallit Nunaanni Brugseni har valgt at belønne MIO for deres vigtige arbejde med at gøre opmærksom på børns rettigheder i Grønland, og deres store og vigtige indsats for at indgyde alle børn mod til at råbe om hjælp, hvis det er nødvendigt. Vi mener, at det er vigtigt for vores samfund, at vores børn bliver behandlet ordentligt. Derfor er vi glade og stolte over at kunne give en donation til så godt et formål.

MIO har til henseende at bruge pengene på projekter, der skal være med til at give både børn og voksne bedre redskaber til at håndtere en til tider vanskelig hverdag. De vil gøre en masse for, at der kan komme endnu skarpere fokus på de mindste i vores samfund.

Prisen blev uddelt fredag den 18. maj i MIOs egne lokaler. Formanden for landsbestyrelsen i Brugseni, Ib Lennert Olsen, overrakte stolt prisen til MIO, og arrangementet forløb i godt humør.

MIO var meget glade for støtten og ser frem til at sætte deres nye projekter i gang. De gjorde det meget klart, hvor stor en hjælp det er at få støtte udefra. De er et lille team, der gør en kæmpe forskel.

– Det var rørende at høre formanden for MIO tale om alle de mange børn, som ikke har et sikkert sted at gå hen med deres problemer. Der er alt for mange børn, der ikke har sikkerhed eller struktur nok i hverdagen, og som har brug for hjælp til at blive hele og velfungerende mennesker. MIO giver børnene en stemme og lytter til dem der har behov for hjælp, og et sådant projekt vil vi gerne fra Kalaallit Nunaanni Brugsenis side støtte op omkring, udtaler direktør Susanne Christensen.

– Vi ser frem til at følge MIOs fremtidige arbejde og til at støtte op om deres arbejde med børn og unge i Grønland. Derudover vil vi også gerne sige tak til alle andre for de mange og meget kvalificerede ansøgninger, vi fik til prisen i år. Der er heldigvis rigtig mange, der gør en stor forskel i vores samfund, fortæller landbestyrelsesformand Ib Lennert Olsen.

Dette års pris er gået til et vigtigt formål, der i den grad fortjener at komme mere på dagsordenen. Kalaallit Nunaanni Brugseni ønsker MIO held og lykke med deres fremtidige projekter og håber på, at vores donation kan hjælpe dem godt på vej.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni