Ny indkøbschef i Brugseni

Fra og med den 1. august 2019 tiltræder Randi Vestergaard Evaldsen stillingen som indkøbschef i Kalaallit Nunaanni Brugseni. Hun får ansvaret for alle centrale indkøb i den grønlandske detailkæde, og hun kommer til at stå i spidsen for et dedikeret team af indkøbere og vareplanlæggere.

Randi Vestergaard Evaldsen kommer fra en stilling som strategisk og operationel indkøber i Nukissiorfiit. Hun har samtidig en lang politisk karriere bag sig og har stået i spidsen for Demokraatit i både lands- og kommunalpolitisk sammenhæng. Hun har en akademiuddannelse i international handel og markedsføring samt en uddannelse som serviceøkonom.

– Jeg er meget taknemmelig for at jeg har fået stillingen som indkøbschef i Kalaallit Nunaanni Brugseni. Det er en virksomhed der tiltrækker mig, da den er drevet af nogle meget stærke og tydelige grundværdier rent samfundsmæssigt, miljømæssigt og ansvarsmæssigt. Det er en virksomhed, som er med til at gøre en stor forskel i Grønland, og med den nye certificering Great Place to Work har virksomheden også bevist, at den tager et stort personalemæssigt ansvar, siger Randi Vestergaard Evaldsen.

Med den nye stilling som indkøbschef har Randi Vestergaard Evaldsen samtidig besluttet at foretage store ændringer i sit politiske arbejde. Hun har besluttet sig for at nedlægge sine mandater i Inatsisartut og kommunalbestyrelsen.

– Det er altid en vanskelig beslutning at skulle i gang med noget nyt, men jeg er nået til et punkt i mit liv, hvor jeg gerne vil videre og prøve kræfter med nye udfordringer. Jeg er stolt af de resultater vi har skabt i Demokraatit, men nu ser jeg frem til at arbejde i en anden retning for en grønlandsk detailkæde, som ikke kun er drevet af en enkelt politisk ideologi.

Den primære opgave for den nye indkøbschef bliver at samle teamet af indkøbere og vareplanlæggere til koordinering af den daglige drift, og at hjælpe Kalaallit Nunaanni Brugseni igennem en ny spændende transformationstid sammen med den øvrige ledergruppe, hvor nye IT-løsninger kommer til at spille en endnu større rolle i hele detailkædens butiksnet og varehåndtering.

– Jeg er rigtig glad for at Randi har sagt ja til stillingen som indkøbschef, og vi glæder os til det nye samarbejde. Hun er både fagligt og ledelsesmæssigt kompetent til at varetage stillingen i en rigtig spændende tid for Kalaallit Nunaanni Brugseni med stor vækst og nye projekter forude. Og så er jeg glad for at kunne føje endnu en kvinde til min ledergruppe, siger direktør Susanne Christensen.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni