Organisationsændringer i Kalaallit Nunaanni Brugseni

I november 2023 er det blevet besluttet at ændre på ledergruppen for Brugseni. Der er taget afsked med en betroet leder gennem mange år, Jes Nyborg, samtidig med at en ny leder er budt velkommen i teamet, John Thorsen. – Vi har foretaget disse ændringer for at skabe endnu større drivkraft bag vores strategi om at skabe værdi med mennesket i centrum, samtidig med at vi udvikler salgsafdelingen til at blive mere enkel i sin struktur og tilgang. HR-afdelingen kommer til at få ekstra og større strategisk vægt i organisationen, samtidig med at vi har valgt at centralisere salgsafdelingen under en enkelt salgschef, fortæller direktør Susanne Christensen.

Afsked med Jes Nyborg

Brugseni har taget afsked med Jes Nyborg, som har været en central del af Brugseni gennem en årrække. Jes Nyborg blev i første omgang ansat som uddeler for Brugseni Nuuk i 2010, og senere blev han en del af den overordnede ledergruppe for Brugseni, hvor han har haft ansvar for de nordlige butikker, økonomifunktionen og rollen som vicedirektør.

– Jeg sætter stor pris på det engagement Jes gennem alle årene har haft i den særlige udvikling Brugseni har gennemgået i nyere tid. Han har haft en stor andel i de beslutninger der er truffet omkring investeringer i nye butikker i Ilulissat og Nuuk-området, og jeg takker for hans store indsats gennem alle årene. Jes vil blive savnet for hans store faglige viden og engagement inden for de områder, han har haft ansvar for, fortæller direktør Susanne Christensen.

– Jeg har valgt at tage afsked med Jes for at skabe en organisation, hvor vi får et fornyet fokus på vores ledelsesværdier og evne til at fastholde nøglemedarbejdere. Derfor har jeg valgt at HRområdet skal styrkes, samtidig med at salgsafdelingen ledes af én central salgschef, der får til ansvar at opbygge de nødvendige kompetencer i en ny salgsafdeling til gavn for vores butiksnetværk, medlemmer og kunder, fortsætter direktør Susanne Christensen.

I den nye salgsafdeling vil Kent Helberg fremover varetage det overordnede ansvar som salgschef, hvor alle uddelere i alle byer fremadrettet refererer til ham. Samtidig er salgsafdelingen ved at blive styrket med flere kompetencer, som kan varetage de forskellige drifts- og udviklingsopgaver.

Velkommen til John Thorsen

Brugseni har samtidig budt velkommen til en ny HR-chef i Brugseni, John Thorsen. Siden 1. juni 2021 har John Thorsen været afdelingsleder for HR og Kommunikation, og nu har han fået det overordnede ansvar for HR-afdelingen.

– Jeg er rigtig glad for at John har takket ja til den nye opgave som HR-chef. Vi står stærkt i HR-afdelingen i dag med dygtige medarbejdere og kompetencer, og det bliver Johns opgave at udnytte dette potentiale mere i fremtiden, så vi bliver endnu bedre til at tiltrække, udvikle og fastholde vores værdifulde medarbejdere. Samtidig er det en meget vigtig del af vores strategi hele tiden at udvikle os på dette område og blive bedre til at favne vores medarbejderes behov, fortæller direktør Susanne Christensen.

John Thorsen er allerede i gang i sin nye rolle som HR-chef, og afdelingen bliver yderligere styrket i fremtiden med flere udviklingskompetencer. Målet er at skabe flere effektive og ensartede rutiner i fremtiden for alle ledere og medarbejdere i organisationen, så vi fortsat skaber større værdi med mennesket i centrum som en ansvarlig detailhandelsvirksomhed.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni