To jubilarer fejres i Brugseni

I starten af december fejres to af Brugsenis trofaste medarbejdere gennem mange år. I Brugseni Sisimiut har Inger Nielsen 50 års jubilæum, og på Brugsenis servicekontor i Nuuk har Elisabeth Villadsen 40 års jubilæum. – Vi er så stolte af vores to trofaste og dygtige jubilarer, der har været en del af Brugseni gennem rigtig mange år! De er begge nøglemedarbejdere inden for deres jobfunktioner, og de har været i stand til at følge med udviklingen i en tid med rigtig mange forandringer i den store verden omkring os, i Grønland og i Brugseni, fortæller direktør Susanne Christensen.

En vigtig krumtap på kontoret i Sisimiut

Inger Nielsen, som har 50 års jubilæum i Brugseni fredag den 1. december, har igennem en årrække været en flittig kontormedarbejder. Hun har været med hele vejen i Sisimiut, hvor hun startede som praktikant, ungarbejder og senere fastansat. Hun har fulgt med i en tid hvor der er sket store forandringer med hovedbutikken i Sisimiut og de to filialer, samtidig med at rutiner og systemer har ændret sig mange gange.

– Inger har altid været en vigtig krumtap på kontoret i Sisimiut. Hun har altid skabt tryghed og stabilitet omkring sig, og man kan være sikker på at Inger følger op på alle de opgaver hun får. Hun har samtidig været et fast holdepunkt for butikkernes administration gennem skiftende ledere. Vi er så stolte af Inger, og derfor har vi også valgt at fejre hende med deltagelse fra hele byen, fortæller direktør Susanne Christensen.

På fredag den 1. december bliver Inger Nielsen fejret i Sisimiut med kaffemik og banko i Brugseni. Hele byen inviteres til kaffemik og smagsprøver fra delikatessen fra kl. 13 til 17, og fra kl. 17.15 afholdes der gratis banko med spændende præmier. Lørdag den 2. december lukker alle tre butikker i Sisimiut kl. 18, da familie og medarbejdere er inviteret til jubilæumsfest om aftenen.

En stabil klippe på Servicekontoret i Nuuk

På Servicekontoret for Kalaallit Nunaanni Brugseni i Nuuk har Elisabeth Villadsen gennem 40 år været en vigtig del af regnskabsafdelingen og administrationen. Hun begyndte som kontorelev i 1983 og har igennem alle årene været med til at sikre gode og stabile rutiner omkring Brugsenis centrale administrationsopgaver.

– Eli, som vi kalder Elisabeth, er en kollega alle holder meget af på Servicekontoret. Man skal virkelig lede længe efter en mere loyal og stabil medarbejder – en klippe vi alle stoler på! Eli har været i stand til at følge med i en tid med mange nye IT-funktioner og systemændringer, og hendes stille væsen og omsorgsfulde tilgang har altid skabt god trivsel på kontoret. Hun sætter altid en ære i at medarbejderne får deres løn til tiden, og at alle de opgaver hun løser, bliver fulgt helt til dørs, fortæller direktør Susanne Christensen.

På fredag den 1. december er der også arrangeret fest for Elisabeth Villadsen, hvor familie og alle medarbejdere på Servicekontoret i Nuuk er inviteret til middag på Hotel Hans Egede. Alle ser frem til at fejre jubilaren efter mange gode år sammen i Brugseni.

– På vegne af Kalaallit Nunaanni Brugseni vil jeg gerne sige stort tillykke til vores to jubilarer, Inger Nielsen og Elisabeth Villadsen. Vi er meget stolte af at have så loyale og dygtige medarbejdere blandt os! Vi glæder os til at fejre dem på bedste vis, afslutter direktør Susanne Christensen.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni