Vær med til at gøre en forskel i Brugseni

Kalaallit Nunaanni Brugseni er 100% ejet af det grønlandske folk, og som medlem af Brugseni har du mulighed for at få direkte indflydelse ved at stille op som kandidat til virksomhedens bestyrelse.

Kalaallit Nunaanni Brugseni (KNB) afholder valg til bestyrelsen i perioden fra 1. til 15. april 2024. Medlemmerne i Nuuk, Qaqortoq og Maniitsoq opfordres til at melde deres kandidaturer via virksomhedens hjemmeside inden den 15. marts 2024. – Som Grønlands største medlemsejede forening har vi en unik mulighed for at gøre en reel forskel i de mange bysamfund, vi er en del af. Vores demokratiske medlemsorganisation sikrer, at virksomheden er styret lokalt i Grønland af medlemsvalgte bestyrelsesmedlemmer, der sammen med virksomhedens direktion kan sætte dagsordenen for detailkædens udvikling rundt om i landet, fortæller bestyrelsesformand Avijâja Rosing-Olsen.

Valg i to valgkredse i Grønland

Det er i år muligt for medlemmerne i valgkredsen Nuuk samt Qaqortoq og Maniitsoq at stille op til bestyrelsesvalg. Medlemmerne i KNB er nemlig inddelt i fire valgkredse, som hver har et enkelt demokratisk valgt medlem i bestyrelsen. Hvert bestyrelsesmedlem sidder for en to-årig periode, og der er derfor to valgkredse på valg hvert år. Valgkredsene er inddelt således:

  1. Narsaq/Nanortalik/Paamiut
  2. Qaqortoq/Maniitsoq
  3. Sisimiut/Ilulissat
  4. Nuuk

I år er valgkreds 2 og 4 på valg.

Bliv en aktiv del af bestyrelsen

Som medlem af KNBs bestyrelse har man en unik mulighed for at kunne gøre en forskel og være med til at præge Brugsenis udvikling. Det er bestyrelsens fornemmeste opgave at sikre vækst og udviklingsmuligheder, så Brugseni står stærkt og forbliver konkurrencedygtig.

KNB er på en spændende rejse, der kræver gode og modige beslutninger fra bestyrelsens side. Som nyt bestyrelsesmedlem vil man spille en helt central rolle for Grønlands eneste private og 100% medlemsejede detailvirksomhed.

Digitalt valg i Brugseni app’en

Som noget nyt har den siddende bestyrelse i KNB besluttet, at bestyrelsesvalget 2024 skal foregå helt digitalt, både hvad vedrører indsendelse af kandidaturer til valget og selve valgprocessen.

Kandidaterne fra de to valgkredse skal på hjemmesiden www.brugseni.gl indsende deres kandidatur senest den 15. marts 2024, hvorefter de vil blive opsamlet og præsenteret på hjemmesiden. Det bliver muligt at afgive sin stemme på kandidaterne via Brugseni app’en i perioden fra 1. til 15. april 2024. De medlemmer, der har stemmeret i valgkredsene ifølge vedtægterne, og som har tilhørsforhold i deres medlemsprofil til en butik i de pågældende byer, vil få adgang til afstemningsfunktionen i app’en.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni