Alle er med til at åbne Brugseni Ilulissat

Tirsdag den 30. april 2019 bliver en mærkedag for Kalaallit Nunaanni Brugseni og alle borgerne i Ilulissat, hvor den nye Brugseni åbner. Alle er med i etableringen af den nye butik, både de mange nye medarbejdere, men også leverandører, uddelere og butikspersonale fra andre byer. Selv to tidligere Brugseni-medarbejdere, som nu er gået på pension, er med i opbygningen af den nye butik.

Der er brug for alle kræfter i Ilulissat for at etablere en så stor butik, som Kalaallit Nunaanni Brugseni åbner tirsdag den 30. april 2019. To tidligere medarbejdere fra Maniitsoq og Nuuk er også med på holdet i etableringen af de mange nye salgsområder i butikken. De to medarbejdere gik på pension sidste år, men da de havde et stort ønske om at være med i Ilulissat, kontaktede de selv ledelsen og bad om at deltage helt frivilligt i arbejdet.

Ane Katrine Barksmann (også kaldet ”Nuka”) kommer fra Nuuk og har arbejdet en stor del af sit liv i Brugseni Nuuk. Hun har samlet været i Brugseni igennem 43 år, og hun har stor erfaring med nonfood og tekstil, som hun har arbejdet med igennem de seneste år i Nuuk.

Josva Lyberth kommer fra Maniitsoq, hvor han var leder af Brugseneeraq igennem en årrække. Han kan se tilbage på 44 år i Brugseni, hvor han især har arbejdet med ledelse og håndtering af alle typer fødevarer.

– Vi er meget taknemmelige for at Josva og Nuka også er med på det store hold her i Ilulissat! Begge medarbejdere har gjort en kæmpe indsats igennem årene, og vi er så glade for at de havde lyst til at være med. Josva og Nuka er blandt de første medarbejdere der møder og de sidste der går. Vi kan alle lære meget af deres store erfaring og helt enestående arbejdsiver, fortæller direktør Susanne Christensen.

Vi kontaktede Josva og Nuka i en kort kaffepause, hvor de fortalte om, hvorfor de gerne ville være med i Ilulissat.

– Selvom jeg har været i Brugseni igennem mange år, har jeg aldrig været med til at fylde varer op i en helt ny butik. Jeg er bare så glad for at være med, hvor jeg også kan arbejde sammen med min datter igen. Brugseni er som en familie for mig, og jeg er med her i Ilulissat for både at hjælpe til, men også for at få gavn af det helt særlige fællesskab vi har som kolleger. Jeg er ikke i tvivl om at alle byens borgere bliver overrasket over at se hvor stor og flot den nye butik er blevet, fortæller Ane Katrine Barksmann.

– Det er noget helt særligt for mig at være med på holdet igen. Da jeg hørte om den nye bygning, som skulle huse den nye Brugseni, tænkte jeg, at det måtte jeg bare være med til. Ligesom Nuka er det også noget helt særligt for mig at være med til at fylde varer op i en komplet ny butik, hvor alt er bygget op og placeret optimalt lige fra starten af. Og når man møder folk i byen, kan man godt fornemme at forventningen til den store butik er stor.

Sammen med Nuka og Josva glæder hele teamet bag den nye butik sig til at åbne dørene for alle byens borgere tirsdag den 30. april. 

Billedtekst:
Josva Lyberth og Ane Katrine Barksmann har tilsammen 87 års erfaring og er en vigtig del af teamet bag opbygningen af den nye Brugseni Ilulissat.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni