Brugsenis seneste bæredygtighedsrapport for 2021

– CO2e-regnskab, FNs 17 verdensmål og Global Compact –

Brugsenis seneste bæredygtighedsrapport for 2021 er nu offentliggjort. Hos Brugseni er vi stolte over at kunne præsentere alle vores kunder for et samlet overblik over virksomhedens arbejde med at sikre Grønland en mere bæredygtig fremtid.

I dette års rapport kan du blandt andet, som noget helt nyt, få indblik i virksomhedens første CO2e-regnskab nogen sinde. Dette er starten på en længere rejse, men vi agter at være transparente under hele processen. Vi har ikke alle relevante data endnu, men vi skitserer, hvordan vi fremadrettet vil arbejde med at vise vores reelle klima aftryk. Det er vores intention at kunne gøre vores til, at Grønland får de relevante data fra erhvervslivet så der kan udregnes et samlet nationale klima aftryk, der sætter Grønland bedre i forhold til Paris-aftalen.

Lige ledes kan du læse om, hvordan Brugseni i år har taget skridtet og er blevet en del af FNs Global Compact. Dette forpligter os til at skabe transparens og arbejde proaktivt med FNs 10 ledende principper for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption. Disse emner har altid ligget os nær, men nu har vi et internationalt rammeværktøj vi kan arbejde strategisk ud fra.

Rapporten giver samtidig indblik i virksomhedens fortsatte arbejde med FNs 17 verdensmål. Vores spændende rejse fortsætter og vi når tættere på mange af vores mål. Vores arbejde med bæredygtighed er en af hjørnestenene i vores virksomhedspraksis og vi ser frem til mange nye muligheder i fremtiden.

– Vores rejse er ny og spændende. Vi anerkender vores egne begrænsninger, og der er stadig en lang rejse foran os. Dog arbejder vi altid på at blive bedre. Sideløbende med vores egen rejse ønsker vi at være en drivkraft i et samarbejde på tværs af det grønlandske erhvervsliv. Det er vores holdning, at hvis der skabes synergi i samarbejdet mellem det private erhvervsliv og Naalakkersuisuts mange gode initiativer, kan vi alle nå rigtig langt i processen mod en mere bæredygtig fremtid for Grønland, fortæller direktør Susanne Christensen.

Vi håber at alle interesserede vil læse rapporten og hjælpe os med at gøre en forskel i Grønland.

”Sammen tør vi gå nye veje og udvikle vores land”

Rapporten kan åbnes her:

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni