Lukning af Brugseneeraq Nuussuaq og udvidelse af Brugseni Natalie

Kalaallit Nunaanni Brugseni har besluttet at den lille filial i Nuussuaq på Atertaq, som også kaldes Brugseneeraq Nuussuaq, skal lukke senest pr. 30. april 2022. Samtidig med lukningen oplyser Kalaallit Nunaanni Brugseni, at der er planer om at udvide Brugseni Natalie til en større butik med flere indkøbsmuligheder.

Lukning af Brugseneeraq Nuussuaq

Den lille nærbutik på Atertaq, Brugseneeraq Nuussuaq, har igennem en årrække forsynet beboerne i lokalområdet med forskellige købmandsvarer, dog i et begrænset varesortiment. Den fungerer som en lille nærbutik, hvor det er muligt at købe brød, pålæg, drikkevarer og enkelte kolonialvarer.

– Vores lille filial i Nuussuaq har dækket de allermest basale behov for en række lokale kunder igennem en årrække, men eftersom meget af salget er rykket videre til Brugseni Natalie og Brugseni Qinngorput, er det ikke rentabelt at drive filialen længere. Derfor har vi besluttet os for at lukke den lille nærbutik senest pr. 30. april i år, fortæller Jes Nyborg, som er salgschef Brugsenis butikker i Nuuk.

Udvidelse af Brugseni Natalie

Den 29. januar 2019 åbnede Brugseni Natalie i Nuussuaq-bydelen efter en større renovering og modernisering af de tidligere butikslokaler. Efterfølgende har butikken oplevet en voldsom vækst i kundestrømmen, og der er nu behov for at udbygge butikken med flere indkøbsmuligheder.

Brugseni Natalie har oplevet en fantastisk vækst siden den åbnede, og det er den foretrukne lokalbutik i Nuussuaq-området. Vi har derfor besluttet at udvide butikken til dobbelt størrelse, så vi kan tilbyde endnu bedre indkøbsmuligheder for vores kunder. Desuden bliver der oprettet en slagterafdeling i tilknytning til butikken, nævner Jes Nyborg.

Projektet er stadig i planlægningsfasen, og der arbejdes med en model, hvor driften i butikken forstyrres mindst muligt, når projektet går i gang.

– Det har naturligvis høj prioritet for os, at kunder og medarbejdere forstyrres mindst muligt i byggefasen, så butikken kan fungere i daglig drift. Men vi glæder os meget til at kunne tilbyde vores kunder og medarbejdere endnu flere muligheder i et mere moderne anlæg, fortæller Jes Nyborg.

Når der er yderligere detaljer om projektet, vil der komme flere oplysninger ud i Brugsenis kommunikationskanaler.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni