Ny kalender støtter Red Barnets arbejde for børns rettigheder i Grønland

Du kan nu støtte Red Barnets vigtige arbejde for børns rettigheder i Grønland ved at købe den nye Red Barnet årskalender 2020 i alle Brugsenis butikker. Halvdelen af salget vil gå ubeskåret til Red Barnet Grønland.

Brugseni har i samarbejde med Red Barnet Grønland og fotograf Carsten Egevang produceret en årskalender for 2020. Kalenderen har fokus på børns rettigheder i Grønland, og den kan nu købes i alle Brugsenis butikker. Halvdelen af salget vil blive doneret til Red Barnet Grønland i starten af det nye år.

– Red Barnets arbejde for at fremme kendskabet til børns rettigheder i Grønland er meget vigtigt. Vi har igangsat projektet for at bidrage til organisationens gode arbejde og for at donere midler til at gøre en forskel, også på dette vigtige område. Vores grafiske afdeling har i samarbejde med både Red Barnet og fotograf Carsten Egevang produceret en flot årskalender for 2020, der nu kan købes i alle vores butikker, fortæller Brugsenis marketing- og kommunikationschef Benny Reffelt Otte.

Den flotte kalender er lavet med livlige og skønne fotos fra fotograf Carsten Egevang, som har været ude i flere af landets kommuner for blandt andet at følge forskellige børnefamilier på tæt hold. I kalenderen ser vi hans skildringer af de børn, der lever i Grønland, og vokser op i grænsen mellem den traditionelle grønlandske livsstil og en moderne verden, der hurtigt ændrer sig. Samtidig kan man i kalenderen finde god information om børns rettigheder som beskrevet i FNs børnekonvention.

– Vi er stolte over at kunne støtte op om denne gode sags tjeneste. Kalaallit Nunaanni Brugseni mener, at børn og unge har ret til en tryg og stabil hverdag med trygge og faste rammer. Derfor har vi valgt at støtte denne kalender for at hjælpe med at sprede de vigtige budskaber om børns rettigheder, udtaler direktør Susanne Christensen.

Årskalenderen kan købes i Brugseni til kr. 149,- pr. stk. Halvdelen af beløbet går ubeskåret til Red Barnet Grønland.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni