Brugseni sætter FNs 17 verdensmål på dagsordenen

Brugsenis seneste CSR-rapport er nu offentliggjort, og den præsenterer en helt ny retning for virksomhedens tilgang til CSR-arbejdet. FNs 17 verdensmål er i fokus, og Brugseni arbejder nu mere strategisk med samfundsansvar, så virksomheden er en endnu mere aktiv spiller i, at Grønland kan indfri de nationale mål frem mod 2030.

Vores butikker er hver dag samlingspunkt for hele den grønlandske familie. Med vores store berøring med det grønlandske folk står vi med helt unikke muligheder for at gøre en forskel i vores land. Som en demokratisk medlemsorganisation stræber vi efter at skabe løsninger og yde service baseret på tæt føling med lokalsamfundet.

Vores CSR-arbejde er en af hjørnestenene i vores virksomhedspraksis. 2020 har været et år med fokus på omstrukturering af vores arbejde med samfundsansvar, så vi nu står bedre til at løfte samfundets behov – baseret på vores virksomheds unikke styrker. Vi ønsker at sætte bæredygtighed højt, men det skal give mening for Kalaallit Nunaanni Brugseni og for Grønland.

– Vi er i år for alvor trådt ind i det globale samarbejde om FNs 17 Verdensmål for bæredygtig samfundsudvikling. Ved at afgrænse og definere hvor vores virksomhed kan gøre en signifikant forskel i Grønland, er vi nu klar til et nyt og mere struktureret kapitel i virksomhedens arbejde med samfundsansvar. Dette samarbejde går hånd i hånd med vores vision ”Sammen tør vi gå nye veje for at udvikle vores land”. I den nye CSR-rapport introducerer vi vores arbejde og giver et indblik i virksomhedens mål frem mod 2030. Vi ønsker at være en drivkraft i samarbejdet på tværs af det grønlandske erhvervsliv. Kan der skabes større synergi i samarbejdet mellem det private erhvervsliv og Naalakkersuisuts mange gode initiativer, vil vi kunne nå rigtig langt i forhold til at skabe en mere bæredygtig fremtid for Grønland, fortæller direktør Susanne Christensen.

Brugseni støtter op om alle 17 verdensmål og har været igennem en lang proces for at finde frem til de områder, hvor virksomheden har mulighed for at yde en særlig indsats. Fire af verdensmålene (verdensmål 3, 4, 12 og 17) er blevet udvalgt som særlige indsatsområder. I vores seneste CSR-rapport findes der mere information om virksomhedens rejse og mål for fremtiden.

Rapporten kan åbnes her

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni