Et år med flotte nye butikker og flere arbejdspladser i Grønland

Kalaallit Nunaanni Brugseni (KNB) fremlægger i regnskabsåret 2019 et fornuftigt resultat. Resultatet for 2019 blev et lille overskud på 603.000 kr. Dette var mere, end vi havde forventet på grund af de massive investeringer ved åbningen af de nye butikker i Ilulissat og Nuuk. Vi havde budgetteret med et underskud på 5 millioner, men fik alligevel sorte tal på bundlinjen.

Direktør Susanne Christensen beskriver resultatet sådan her: ”Regnskabsåret 2019 har budt på resultatet af flere spændende investeringer. Vores nye butikker i Ilulissat og i Nuuk har fyldt meget i den finansielle planlægning, og vi er blevet glædeligt overrasket over, hvor godt de har klaret sig det første år. Vi kunne ikke have forudset, hvor godt kunderne ville tage imod os især i Ilulissat. Vi er endnu en gang blevet mindet om, hvor vigtigt det er at være 100% ejet af det grønlandske folk. Vi kan ikke andet end at takke befolkningen for endnu et godt resultat!”

Flere nye arbejdspladser i Grønland og ”Great Place to Work”

Med butiksåbningerne i 2019 har KNB oplevet en flot vækst. Ved udgangen af 2019 var der ansat 559 medarbejdere inkl. løs- og ungarbejdere. Ved udgangen af 2018 var der 473 ansatte. Vi er derfor stolte over at kunne sige, at vi har skabt over 80 nye arbejdspladser til det grønlandske samfund.

Som en grønlandsejet virksomhed føler vi, det er vigtigt at gøre vores til at skabe nye arbejdspladser og derved udvikle Grønland. Vi er derfor stolte over at kunne byde vores mange nye medarbejdere velkomne i vores virksomhed.

2019 var samtidig året, hvor vi for andet år i træk opnåede titlen som ”Great Place to Work”.

Vi har gjort det til vores mål at opnå denne pris hvert år. Dette kræver, at vi konstant udfordrer og aktivt arbejder med at sikre det bedste arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Vi ønsker at gøre det til en god oplevelse at arbejde i KNB ved at skabe gode vilkår for alle. Vi ser vores medarbejdere som hjørnestenen i vores succeshistorie.

KNB har givet 17 millioner kroner tilbage til medlemmerne

Med medlemsprogrammet Divi Plussi, hvor man som medlem får 3% af sit varekøb tilbage på sin medlemskonto, har KNB i 2019 givet hele 17 millioner kroner tilbage til medlemmerne.

I løbet af 2019 har medlemmerne sparet over 17 millioner kr. op i Divi Plussi, og en stor del af dette beløb er ved årets udgang blevet omsat til nye varekøb. Ud over konkurrencedygtige priser og skarpe tilbudskampagner har KNB dermed været med til at hjælpe tusindvis af familier i Grønland til at få et større rådighedsbeløb ved at handle i Brugseni.

Det samlede medlemstal pr. 31. december 2019 var på 41.321, hvilket var en stigning på 3.448 i forhold til samme dato i 2018.

Mange andre gode fordele

Udover Divi Plussi, som vi giver tilbage til medlemmerne, forsøger vi hver dag at gøre indkøbsoplevelsen så god som mulig. I 2019 har Brugseni app’en været brugt flittigt blandt medlemmerne i de 8 byer, hvor KNB er repræsenteret. Med nye muligheder, såsom forbedrede digitale tilbudsaviser og en intelligent indkøbsliste, har vores medlemmer fået flere gode og moderne muligheder til at følge med i alle tilbudskampagner og planlægge nye indkøb.

I forbindelse med åbningen af den nye Brugseni i Ilulissat var Brugseni app’en og den digitale oprettelse af medlemmer et vigtigt omdrejningspunkt for etableringen af den nye lokalafdeling. Mange medlemmer klarede selv oprettelsen via deres egne mobiler, men en del fik også hjælp til det af butikkens ansatte.

Ved udgangen af 2019 var der oprettet over 2300 nye medlemmer i Ilulissat, hvilket er en væsentlig del af den voksne befolkning i området. Brugseni app’en har vist sig også i Ilulissat at være et vigtigt redskab for byens medlemmer, der lige fra butikkens åbning har taget de digitale værktøjer til sig.

Fremtidsudsigter

KNB ser frem til endnu et spændende år med nye udfordringer og positive tiltag for medlemmer såvel som miljøet.

2020 bliver et år med ekstra fokus på CSR og gode langsigtede strategier, der skal sikre, at KNB også gør en ekstra indsats for at sætte FN’s verdensmål for bæredygtighed i fokus.

Aqqusinersuaq 4, 2 th. P.O.Box 1092 3900 Nuuk
Attaveqarfigitigut/Kontakt os
CVR 15787406

Kalaallit Nunaanni Brugseni pisianik utertitsisinnaasarpoq, imaluunniit aningaasartai utertissinnaasarpai pisinermiit ullut 14-it qaangiutsinnagit pisinermut uppernarsaat utertitsiniarnermi ilanngullugu takutinneqartillugu. Pisiaq ammarneqarsimassanngilaq.
Nioqqutissat nerisassat ilaanngillat.

Kalaallit Nunaanni Brugseni bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon.
Varen skal være i ubrudt original emballage. Gælder ikke fødevarer.

© Copyright 2023 · Kalaallit Nunaanni Brugseni 
Cookies og privatlivspolitik Whistleblowerordning

Følg Brugseni